02. 07. 2014 Zodpovedné podnikanie

ZSE učí svojich zákazníkov šetriť

Zákazníci ZSE sa na portáli www.setri.sk dozvedia, ako znížiť svoju spotrebu energií a ušetriť.

©ZSE

ZSE ako jeden z najvýznamnejších hráčov na trhu s elektrickou energiou na Slovensku vníma šetrenie  energiou nielen z pohľadu ekonomických úspor, ale aj ako súčasť firemnej kultúry. V tejto oblasti sa dlhodobo snaží o šírenie najnovších vedomostí, odborného poradenstva a zaujímavých trendov.

Zákazníci to môžu najlepšie vnímať cez poradenský portál o šetrení energií www.setri.sk. Podstatou služieb portálu je  poskytovanie užitočných rád, ako znížiť náklady na energie, ako energeticky efektívne stavať a ako rozumne narábať s elektrickými spotrebičmi. Prostredníctvom rôznych interaktívnych riešení, akými sú napr. kalkulačky či infografiky môže zákazník získať názorné tipy na šetrenie a zorientovať sa na trhu s energiami. Užívatelia majú dokonca možnosť priamo osloviť poradcov ZSE s prosbou o radu.

Zdroj: ZSE

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.