27. 02. 2018 Zodpovedné podnikanie

Zamestnanci VÚB pomáhajú zlepšiť svoje okolie

Vo VÚB banke sa dobrovoľníctvu naozaj darí.

Zamestnanci VÚB banky skrášľujú svoje okolie vo všetkých kútoch Slovenska.

Zamestnanci VÚB banky sú ochotní pomáhať iným a prispievať k pozitívnej zmene všade, kde pracujú a žijú. Ich dobré srdce a snahu oceňuje aj banka, preto každoročne prostredníctvom Nadácie VÚB otvára Zamestnanecké granty. Program, vďaka ktorému môžu získať zamestnanci pre svoje projekty až 1 500 eur sa teší veľkému záujmu. Počas 11-ročnej histórie malo záujem pomôcť svojej komunite viac ako 1 500 zamestnancov z radov VÚB účasťou na 385 verejnoprospešných projektoch.

Vidieť výsledky svojho úsilia motivuje zamestnancov k realizácii ďalších projektov. Dôkazom toho je aj 212 predložených projektov v tomto roku. Veľa z nich využíva možnosť pomôcť školám, škôlkam, obciam či iným organizáciám pravidelne. Zamestnanci sa podieľajú na komunitných projektoch z rôznych oblastí. Napríklad, v minulom roku, Peter a Kristína pomohli vytvoriť novú oddychovú zónu v Trstenej, Silvia sa podieľala na organizácii komunitných podujatí v Košiciach, Ľubica zabezpečila kúpu počítača pre hendikepovaných mladých ľudí v Senici a vďaka Natálii vyrástla v Kremnici nová knižnica.

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.