12. 09. 2014 Zodpovedné podnikanie

Videli ste už fotky roka 2014?

Nadácia VÚB prináša fotografické umenie na bratislavskú promenádu.

© Nadácia VÚB

VÚB banka spolu so svojou nadáciou dlhodobo podporuje súčasné výtvarné umenie. Mladým umelcom pomáha pri rozbehu kariéry. Zároveň formou výstav predstavuje mladé umenie širokej verejnosti. Jednu netradičnú výstavu pod holým nebom si aktuálne môžu návštevníci historického centra Bratislavy pozrieť priamo na Hviezdoslavovom námestí.

Veľkoformátové fotografie na jednej z najkrajších bratislavských promenád – to je výstava finalistov súťaže FOTO ROKA 2014. Súťažia v nej fotografi do 35 rokov, či už profesionáli alebo tí, ktorí sa fotografovaniu venujú ako záľube. Rastúci záujem mladých fotografov, uchádzajúcich sa o prestížnu Cenu Nadácie VÚB, charakterizuje aj aktuálny ročník. Medzinárodná odborná porota mala neľahkú úlohu vybrať spomedzi takmer 1 300 súťažných fotografií 15 najlepších finálových sérií a následne určiť troch víťazov, ktorí si rozdelia odmeny v celkovej výške 10 000 eur. Výstavu najlepších súťažných fotografií si môžete pozrieť na Hviezdoslavovom námestí do konca septembra.

Zdroj: Nadácia VÚB

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.