22. 11. 2017 Zodpovedné podnikanie

Veolia: Detské ihrisko a fit parky pre mestá

Nové detské ihrisko potešilo malých obyvateľov Handlovej.

V Handlovej pribudlo na verejnom priestranstve nové ihrisko pre deti. Vzniklo vďaka spolupráci mesta Handlová, Stredoslovenskej vodárenskej prevádzkovej spoločnosti, a.s. a spoločnosti Veolia.

Ihrisko je určené pre deti do 14 rokov a obsahuje 6 hracích prvkov, lavičky a informačnú tabuľu s témou „Biodiverzita v meste“. Keďže je v blízkosti materskej školy na Morovnianskom sídlisku poteší okrem deti z blízkeho sídliska aj škôlkarov a pani učiteľky.

Nove exteriérové fit parky a detské ihriská venovala Veolia aj Banskej Bystrici, Breznu a Lučencu. Aj tu spojili svoje sily vodári a vedenie mesta, aby spoločne podporili aktívne trávenie voľného času deti aj dospelých.

Ako povedal generálny riaditeľ Stredoslovenskej vodárenskej prevádzkovej spoločnosti, a.s., Peter Martinka: „Dlhodobo spolupracujeme s mestami a obcami a snažíme sa pomáhať tam, kde je to potrebné. V súčasnej dobe je podpora aktívneho trávenia voľného času mládeže veľmi dôležitá a práve budovanie verejne prístupných bezpečných športovísk k tomu určite prispeje.“

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.