28. 11. 2014 Zodpovedné podnikanie

Unilever vyzýva k zmene. Prijímate?

Zaujímate sa o udržateľný rozvoj a chcete vycestovať na Srí Lanku? Zapojte sa do súťaže spoločnosti Unilever.

©Unilever

Spoločnosť Unilever vyhlasuje pre vysokoškolákov Českej a Slovenskej republiky súťaž Unilever výzva.

Stačí vymyslieť projekt, ktorý prispeje k udržateľnému rozvoju, zlepšeniu života a ochrany našej krajiny aj pre budúce generácie. Svoje projekty môžete na výzvu Uniliver predkladať v nasledujúcch oblastiach:

  • Výživa a zdravý životný štýl
  • Životné prostredie
  • Potravinový odpad
  • Diverzita na pracovnom trhu
  • Príležitosti pre mladých

Svoje inovatívne nápady môžete prihlásiť na webovej stránke www.unilevervyzva.sk od 1. októbra do 31. decembra 2014. V hre je 2 500 eur na realizáciu projektu a 1 000 eur ako osobná odmena.

„Chceme mladým ľuďom ukázať, že aj malé veci môžu znamenať veľký rozdiel. Keď sa aj obyčajné, každodenné veci začnú robiť inak po celom svete, je možné zásadným spôsobom zmeniť svet k lepšiemu. A ja som presvedčený o tom, že firmy sa musia na tejto zmene podieľať. Teším sa, že sa nám podarí objaviť nové talenty a nápady“ hovorí  Florin Trandafirescu, generálny riaditeľ Unilever ČR a Unilever Slovensko.

Ako to prebehne?

  1. V prvom kole postúpi 20 najlepších projektov na základe verejného hlasovania (od 1. októbra 2014 do 18. januára 2015).
  2. Podporu 2500 eur na realizáciu svojho projektu získava 10 najlepších projektov, ktoré odborná porota vyberie do druhého kola. Názvy postupujúcich projektov sa dozvieme na konci januára 2015.
  3. Víťazné projekty budú predstavené vo februári 2015.  
  4. Od marca 2015 bude prebiehať realizácia projektov.

Tím mentorov, zložený z členov vedenia spoločností Unilever ČR a SR a uznávaných odborníkov, vás bude počas súťaže viesť, inšpirovať a ku každému projektu vyjadria svoje odborné komentáre. Je len na vás ako na podnetoch popracujete.

Aktuálne informácie o súťaži „Unilever výzva“ budú priebežne zverejňované aj na facebookovej stránke: https://www.facebook.com/zasad.se.o.lepsi.svet. Alebo kontaktujte Veroniku Kušikovú +420 224 071 612, veronika.kusikova@unilever.com.

Zdroj: TS Unilever

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.