20. 10. 2014 Zodpovedné podnikanie

Trh prosperity na Ekotopfilme

Pivovary Topvar na festivale Ekotopfilm predstavia Trh nápadov na prosperujúce a udržateľné podnikanie.

Od pondelka 20. októbra do piatku 25. októbra je bratislavský hotel Tatra miestom konania už 41. ročníka Medzinárodného filmového festivalu Ekotopfilm, ktorý sa venuje témam dlhodobo udržateľného rozvoja. Tentoraz sa počas piatich dní predstaví osemdesiat dokumentov z celého sveta, ktorých spoločnou témou sú ľudia, príroda a životné prostredie.

Návštevníkov čaká v stredu 22. októbra od 16:30 hod. aj Trh nápadov na prosperitu. Na tento deň pripravili Pivovary Topvar, generálny partner festivalu, špeciálny program. Jeho účastníci budú môcť spoznať príbehy úspešných start-upov v oblasti gastronómie, získať tipy, ako uspieť pri rozbehnutí vlastného podnikania, ako zaujať spotrebiteľov a ako pri tom môže byť podnikanie zodpovedné a dlhodobo udržateľné.

Zdroj: Pivovary Topvar

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.