26. 04. 2018 Zodpovedné podnikanie

Kaufland: Aj menší regionálni dodávatelia môžu vďaka spolupráci rásť

Zákazníci Kauflandu získali väčšiu ponuku čerstvých a kvalitných výrobkov.

Zákazníci Kauflandu sa môžu tešiť z rozšíreného portfólia výrobkov od lokálnych dodávateľov.

Príkladom úspešnej spolupráce medzi malými lokálnymi dodávateľmi a obchodným reťazcom je fakt, že zákazníci Kauflandu sa už na 42 predajniach môžu tešiť z ponuky 33 nových lokálnych dodávateľov. Projekt, ktorého cieľom bolo rozšírenie produktového portfólia a spestrenie ponuky ešte väčším výberom poctivého slovenského potravinárskeho remesla, tak priniesol výsledky.

Do portfólia pribudli rôzne mliečne výrobky, ako napríklad žinčica či bryndza. Rozšírilo sa tiež o pivo, víno, slané a sladké pochutiny, parené knedle, cestoviny, údeniny, šťavy, sirupy či med. V Bratislave je ponuka obohatená o bratislavské rožky vyrobené podľa tradičnej receptúry.

Zákazníci Kauflandu tak získali ešte väčšiu ponuku čerstvých a kvalitných výrobkov pochádzajúcich priamo z ich regiónu, od lokálnych výrobcov, ktorí sa opierajú o osvedčené receptúry a výrobné postupy. 

Tešíme sa, že projekt po jeho ročnom fungovaní môžeme hodnotiť len pozitívne a podľa spätnej väzby od dodávateľov naplnil aj ich očakávania,“ uvádza Lucia Langová, hovorkyňa spoločnosti Kaufland.

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


This error message is only visible to WordPress admins
HTTP Error. Unable to connect to the Instagram API. Feed will not update.
×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.