11. 07. 2016 Zodpovedné podnikanie

Deň detí oslávili aj v T-Systems Slovakia

Spoločnosť T-Systems Slovakia myslí aj na tých najmenších. Deťom svojich zamestnancov preto pripravila nezabudnuteľný deň plný zábavy.

Slnečné počasie doprialo deťom zamestnancov T-Systems Slovakia výbornú oslavu Dňa detí.

Aj detičky „ajťákov“ sa vedia poriadne zabaviť. Najmä vtedy, keď sa tešia z krásneho počasia, leta, slnka a súťaží na každom kroku. Počet detí zamestnancov T-Systems Slovakia sa každým rokom zvyšuje a keďže ich je vo veku do 12 rokov vyše 1500, firma s veľkou radosťou pre všetky ratolesti pripravila 29. mája rozlúčku so školským rokom, privítanie leta, ale aj oslavu Medzinárodného dňa detí v Beach Clube v Košiciach.

Medzi pozvanými nechýbali ani deti z centier občianskych združení Úsmev ako Dar a Usmej sa na mňa, pre ktoré zamestnanci vyzbierali šaty, knihy, ale aj hračky. Spolu s generálnym riaditeľom Danielom Giebelom im zbierku oficiálne odovzdali na pódiu práve v tento deň.

Okrem toho v bohatom programe nechýbali populárni Ujo Ľubo a Ujo Ľubo Junior, Divadlo Babadlo z Prešova či Divadlo v kufri, detské diskotéky s obľúbenými maskotmi, ale aj vystúpenie známeho účastníka speváckych súťaží Mareka Lacka, ktorý je rovnako zamestnancom T-Systems Slovakia. Na pódiu nechýbali veselé súťaže s moderátormi, kde si mohli deti zasúťažiť o super ceny.

 

Zdroj: TS T-Systems Slovakia

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.