06. 11. 2017 Zodpovedné podnikanie

Čo sme spravili za posledný mesiac v boji proti korupcii?

Prehľad aktivít Fondu pre transparentné Slovensko, podporených organizácií a pozvánky na podujatia.

Skvelé správy – v najbližších mesiacoch začíname šíriť model Fondu pre transparentné Slovensko aj do susedných krajín V4. Meniť k lepšiemu Slovensko je však stále našou prioritou a pokiaľ to cítite podobne, máme pre vás (minimálne) päť dôvodov, prečo je skvelé pridať sa k nám. Členstvom vo Fonde získate niekoľko zaujímavých výhod: pozitívnu reputáciu, možnosť spraviť niečo dobré pre svoju krajinu či prístup ku komunity inšpiratívnych ľudí.

Novinky z podporených projektov

INEKO oznámilo víťazov tretieho ročníka ocenenia nemocníc podľa vybraných ukazovateľov spokojnosti pacientov, kvality poskytovanej zdravotnej starostlivosti, hospodárenia a transparentnosti.

Aliancia Fair-play vo svojom blogu opisuje, ako prebieha trestné stíhanie obzvlášť závažných zločinov v prípade, keď polícia okrem trestného podania dostane aj dôkazy „na podnose“.

Transparency International Slovensko sa zúčastnili festivalu Jeden svet s vlastnou festivalou kategóriou „Hovoriť striebro, mlčať zlato?“ o príbehoch ľudí, ktorí sa rozhodli nahlásiť nekalé konanie. Jeho súčasťou bola aj diskusia „Odvaha nemlčať“, ktorej záznam si môžete pozrieť online.

Pozývame na tieto skvelé podujatia

Keď chceme žiť v slušnejšej krajine, veľmi záleží na tom, či sa nám podarí spojiť čo najviac podporovateľov. Pripojte i Vašu firmu k Fondu pre transparentné Slovensko. Ak máte akékoľvek otázky, ktoré súvisia s možnosťou stať sa členom Fondu, prosím, kontaktujte Radanu Deščíkovú, administrátorku fondu a programovú manažérku Nadácie Pontis, e-mailom: radana.descikova@nadaciapontis.sk alebo telefonicky na čísle: 0918 580 097. 

 

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.