12. 12. 2018 Zodpovedné podnikanie

Charta diverzity Slovensko má už 50 signatárov

K Charte diverzity Slovensko sa pridali ďalší signatári z firemného a štátneho sektora a po prvýkrát aj veľvyslanectvo

Charta diverzity Slovensko má aktuálne 50 signatárov, ktorí sa verejne hlásia k podpore rôznorodosti a inklúzie na pracovisku.

Svojím slávnostným podpisom sa k tejto dobrovoľnej iniciatíve podporovanej Európskou komisiou 29. novembra pridali firmy Arval SlovakiaO2 SlovakiaSeesame a Profesia, ďalej British CouncilHolandská obchodná komora v SRSlovenská agentúra pre medzinárodnú rozvojovú spoluprácu a Veľvyslanectvo Holandského kráľovstva.

„Holandsko je jedným z príkladov, kde je diverzita prirodzenou súčasťou života. Holanďania majú podporu diverzity v kultúre aj v sebe samých,“ povedal na podujatí Richard Kellner, viceprezident Holandskej obchodnej komory v SR.

Ďalšie firmy či organizácie sa môžu uchádzať o signatárstvo prostredníctvom webstránky www.chartadiverzity.sk. Členstvo je dobrovoľné a bezplatné.

Pozrite si fotogalériu:

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.