09. 09. 2017 Zodpovedné podnikanie

Ako využiť médiá vo svoj prospech a presvedčivo odprezentovať vaše nápady? Príďte sa to naučiť.

Je pre vás vaša komunita druhým domovom? Vypočujte si od skúsených expertov ako presadiť vašu víziu a pri tom správne pracovať s médiami.

Začať nový život v cudzej krajine nie je jednoduché. Iný jazyk, iné zvyky, neznámi ľudia. Na poslednom tohtoročnom Tréningu ProBono sa budeme venovať základným prezentačným zručnostiam a práci s médiami, okrajovo sa tiež dotkneme aj témy “facilitácia stretnutí”. Oboznámime vás s účinnými tipmi a trikmi, ktoré môžete využiť vo vašej praxi. Ak vás téma zaujíma, v prihlasovacom formulári prosím uveďte konkrétne otázky alebo očakávania, ktoré máte od tréningu. Školitelia tak budú vedieť obsah prispôsobiť na mieru. Tréning sa uskotočňuje v spolupráci s Medzinárodnou organizáciou pre migráciu (IOM). Tréning je určený pre ľudí aktívnych v oblasti kultúrnej mediácie / práce s komunitami cudzincov z krajín mimo EÚ na Slovensku. Vašu účasť Vám následne potvrdíme mailom.

Dátum: 7.12.2017

Čas: 10:00 – 16:00

Miesto: TNT Express Worldwide s.r.o. (Pri starom letisku 14, 830 06 Bratislava – Vajnory)

Kapacita: 20 ľudí

Školiteľ: Mária Džundová

Program

  • 10:00 – 12:00 prezentačné zručnosti
  • 12-00 – 13:00 obedová prestávka
  • 13:00 – 15:00 práca s médiami
  • 15:00 – 15:30 facilitácia stretnutí
  • 15:30 – 16:00 záver a spätná väzba

Profil školiteľa

 

Mária Džundová absolvovala Vysokú školu technickú v Košiciach, odbor Výkonová elektronika. Je absolventka diaľkového štúdia manažérskych a podnikateľských zručností na prestížnej Warwick University. Na svoju súčasnú pozíciu v TNT Slovensko nastúpila v roku 2001. Jej hlavnou zodpovednosťou je riadiť predaj služieb TNT na Slovensku vrátane Oddelenia služieb zákazníkom, špeciálnych služieb a internetových riešení.

 

Prihlasovací formulár

Kapacita tréningu je 20 miest, pričom za jednu organizáciu sa môže prihlásiť jeden zamestnanec. Termín prihlasovania je do utorka 31.10. 2017. 

V roku 2016 sme zorganizovali v rámci Maratónu dobrovoľníctva (podujatia Naše Mesto a Pro Bono Marátón) aj 14 bezplatných tréningov pre vyše 250 účastníkov z 200 neziskových organizácií. Tento rok sme sa rozhodli ponúkať školenia celoročne a to nielen pre mimovládne organizácie, ale aj školy. Experti z business a právneho prostredia sa navyše s vami budú deliť o svoje skúsenosti počas celého dňa. 

Pro Bono partner tohto školenia

Organizátor aktivity Tréningy Pro Bono

Partneri aktivity Tréningy Pro Bono

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.